site

2 lelaki yang menghina polis perbandaran ditembak di Mandalay – DVB

2 lelaki yang menghina polis perbandaran di Mandalay ditembak

Mandalay Perbandaran Gyi Gyi Takhon, Stesen Letak Kereta Kargo Gyi Kyi Muayam, Penduduk berkata, 2 lelaki bermotosikal telah bersumpah dua kali terhadap polis perbandaran di bawah majlis tentera di pintu masuk Stadium Suyetaw Cargye berhampiran 62nd Street dan ditembak kira-kira jam 9:15 malam pada 16 Mac.

Malam itu, 2 lelaki menunggang motosikal melarikan diri dari sisi 67th Street di bahagian atas pintu masuk Suye Royal, kali pertama, melarikan diri sambil memaki hamun 6 anggota polis perbandaran, dan selepas beberapa ketika, mereka datang lagi dan ditembak dua kali dengan MA 13 senjata api oleh pasukan polis perbandaran.

Akibat tembakan itu, lelaki berusia 37 tahun yang menunggang di belakang motosikal itu terbunuh di 68th Street. Bandar Amarapura, dia ditahan selepas terjatuh dengan kesan tembakan di paha berhampiran stesen minyak Max. Dia dikatakan penduduk Kampung Nat Lake.

Seorang ahli Persatuan Bantuan Sosial yang berpangkalan di Mandalay berkata, “Sekitar jam 10:00 malam, dua lelaki dibawa ke hospital dengan kesan tembakan. Polis memaklumkan kami. Seorang cedera parah dan berdarah. Terdapat kerosakan tulang. yang menyentuh pinggulnya masih boleh berjalan. Dia dihantar ke hospital.”

Seorang lelaki berusia 23 tahun yang melarikan diri dengan menaiki motosikal ditahan di kampung Nat Laken sekitar jam 10.00 malam dengan kesan tembakan di pinggul kanannya.

Bandar Togel Online Live Draw SGP SDY Hari Ini Result Sydney