toto

Aristocrat Gaming Meluaskan Pasukan Pengurusan dengan Kedudukan Baharu

Pengeluar mesin perjudian yang berpangkalan di Australia Aristocrat Gaming mengumumkan bahawa ia membuka jawatan pengurusan baharu untuk naib presiden komunikasi dan hal ehwal korporat. Orang yang dipilih untuk peranan Live Draw SGP baharu ini ialah Oriana Branon Monday, yang akan menjadi ahli pasukan kepimpinan eksekutif syarikat.

Pengalaman Branon Sebelum Ini Harus Terjemah Dengan Baik ke Kedudukan Baharu
Branon mempunyai banyak pengalaman mengurus komunikasi dalam pelbagai sektor. Jawatan terbarunya ialah dengan pemaju teknologi kewangan Bill.com, di mana dia bertanggungjawab ke atas komunikasi korporat. Resumenya juga termasuk kerja untuk industri penerbangan sebagai pekerja PR pertama Alaska Airlines di California. Branon memegang jurusan berganda dalam Komunikasi dan Sosiologi dari University of California, Santa Barbara.

Di luar pekerjaan, Branon menumpukan pada meningkatkan pendidikan wanita kulit berwarna dan membantu membangunkan komuniti yang kurang mendapat layanan. Kedua-dua Gaya Latina dan Forbes mengiktirafnya sebagai peguam bela Latina, dan pengalaman profesionalnya telah menjadikannya tempat dalam “Wanita untuk Ditonton” dan “40 Bawah 40” Majalah PRWeek. Keghairahannya yang lain ialah menulis, dan karyanya mengenai kewanitaan dan keibubapaan telah dipaparkan dalam The Los Angeles Times.

Kedudukan baharu Branon akan menyaksikan beliau mengetuai komunikasi luaran dan dalaman untuk bahagian Permainan Aristocrat. Tugas beliau yang lain live draw HK termasuk menyediakan panduan strategik mengenai kriteria alam sekitar, sosial dan tadbir urus (ESG) syarikat untuk memastikan tanggungjawab sosial, kesan etika, kemampanan dan keterangkuman Aristocrat. Branon akan bekerja secara langsung di bawah Hector Fernandez, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu.

Penyewaan Baru Ini Berkemungkinan Hasil Pertumbuhan Terkini Aristocrat
Fernandez menyatakan keterujaannya untuk mendapatkan Branon menyertai pengurusan Aristocrat dalam misi syarikat itu untuk “menghidupkan kegembiraan melalui kuasa permainan.” Beliau memuji kepakaran komunikasi Branon dalam pelbagai bidang dan dedikasi kepada inisiatif sosial. “Dia akan menjadi aset yang luar biasa kepada syarikat kami semasa pertumbuhan pesat,” kata Ketua Pegawai Eksekutif itu.

Branon juga mempunyai komen positif tentang menyertai Aristocrat dan menyatakan bahawa dia tidak sabar-sabar untuk “bekerjasama dengan pasukan untuk menangkap peluang besar di hadapan.” Naib Presiden komunikasi dan hal Toto macau ehwal korporat baharu itu mencatat sejarah syarikat yang memenangi anugerah dan menyatakan keinginannya untuk menyandang peranan baharunya.
Upah Branon datang semasa peningkatan yang kukuh untuk Aristocrat . JP Morgan baru-baru ini melaporkan bahawa syarikat itu telah pulih ke tahap pra-pandemi dan mempunyai ramalan pertumbuhan yang sangat optimistik. Jangkaan pendapatan dan pertumbuhan EBITDA adalah kira-kira 20% kerana produk Aristocrat menikmati kejayaan di seluruh dunia di Australia, New Zealand, Amerika, Macau dan Singapura, antara negara lain.