toto

Permainan Lady Luck Tingkatkan Jangkauan dengan Hub88

Perkongsian baharu itu akan membolehkan Lady Luck Games mengembangkan jejaknya dengan ketara dan menjangkau khalayak dan pasaran baharu dengan cara yang cepat dan cekapPermainan Lady Luck Tingkatkan Jangkauan dengan Hub88Sumber Gambar: Permainan Lady Luck
Pembangun permainan dan produk Sweden untuk sektor kasino dalam talian telah mengesahkan bahawa ia akan berusaha untuk membawa hos tajuknya dengan platform Hub88 yang berkuasa , membolehkan yang pertama untuk https://benunderwood.com/ menyerang dengan cepat dengan pengendali baharu dan pemain mereka.

Hub88 Puji Penambahan Permainan Lady Luck
Lady Luck Games kini merupakan pengarang beberapa tajuk pasaran terbaik di luar sana, ditandai dengan permainan dan ciri yang sangat inovatif. Antara tajuk yang disediakan oleh Lady Luck Games ialah pilihan seperti The Treasures of Tizoc , Beetle Bailey , SpinJoy Society Megaways , Mr Alchemister , Valholl: Wild Hammers , Astro Anna dan lain-lain lagi.

Permainan ini hanyalah sebahagian daripada pelbagai jenis tajuk syarikat yang terus berkembang yang ada untuk memberikan anda pilihan terbaik di pasaran. Pengasas bersama dan ketua pegawai eksekutif LL Lucky Games AB Mads Jørgensen memuji peluang untuk melihat produk syarikatnya mencapai tahap baharu dengan bantuan Hub88.

Jørgensen memuji Hub88 sebagai platform inovatif yang akan memudahkan integrasi permainan dengan pengendali terkemuka dalam industri. Ketua Hub88 Ollie Castleman mempunyai pemikiran yang sama dan dia gembira melihat Lady Luck Games menyertai perkongsian kandungan. Castleman menjelaskan:

Terdapat permintaan yang tinggi untuk kandungan mereka daripada rakan kongsi kami dan kami merasakan bahawa permainan mereka akan meningkatkan penawaran kandungan Hub88 dengan ketara.

Terima kasih kepada produk Lady Luck Games yang menarik dan sangat menghiburkan, Hub88 kini juga boleh menyampaikan produk yang kukuh yang akan menarik perhatian beberapa pengendali terkemuka dunia dan pemain mereka.

Lady Luck Games telah mengembangkan tawaran kandungannya sejak beberapa bulan lalu. Syarikat itu bekerjasama dengan CBet awal tahun 2023 dalam usaha untuk mengembangkan lagi pengaruhnya dengan pengendali terkemuka.

Namun, salah satu masterstroke kandungannya yang paling hebat setakat ini ialah perkongsian Lady Luck Games dengan Relax Gaming dan Program Dikuasakan Oleh yang terakhir yang direka untuk membantu studio menjangkau pengendali baharu dengan cepat dan cekap.

Lady Luck Games juga berjaya memperoleh lesen B2B rasmi di United Kingdom pada penghujung Disember 2022, memberikan studio rangsangan yang ketara dalam salah satu pasaran berprestasi terbaik di dunia.