site

Rybakina berkata dia mencapai tahap tertinggi dalam kekalahan Swiatek

Elena Rybakina berkata dia menunjukkan sekilas prestasi terbaiknya semasa kemenangan dominannya ke atas pemain nombor satu dunia Iga Swiatek pada separuh akhir Indian Wells pada hari Jumaat, sambil menambah dia merasakan dia boleh mengalahkan sesiapa sahaja dengan mengekalkan tahap itu.

Pemain nombor 10 dunia itu membelasah pemegang Swiatek 6-2 6-2 untuk mengatur pertembungan dengan Aryna Sabalenka. Pemain Kazakhstan itu berkata gaya agresifnya dan servisnya yang rancak membuat semua perbezaan dalam perlawanan itu.

“Hari ini saya berusaha keras. Secara keseluruhan, beberapa pemain lebih sukar untuk ditentang,” kata juara Wimbledon Rybakina.

“Dengan Iga, dia adalah lawan yang sukar, tetapi apabila saya bermain seperti ini dan segala-galanya berlaku… Hari ini dalam beberapa saat saya bermain di tahap tertinggi saya. Ada saat-saat anda rasa, ‘OK, saya boleh mengalahkan sesiapa sahaja jika saya sentiasa bermain. seperti ini’.

“Ia adalah matlamat, tetapi anda tidak pernah berasa menakjubkan dan sempurna setiap perlawanan. Saya rasa hari ini ia benar-benar bagus daripada saya.”

Rybakina berkata dia sedang menuai hasil kerja keras yang telah dilakukannya selama ini.

“Saya rasa saya telah bertambah baik dalam empat tahun dalam jelajah ini. Ia hanya segala-galanya bersatu – pengalaman, pasukan menjadi lebih besar dan saya banyak berusaha untuk kecergasan,” katanya.

“Hanya semakin kuat sedikit dari segi fizikal dan hanya kerja yang kami lakukan selama empat tahun lalu. Ia kini ditunjukkan di gelanggang dan dengan keputusan saya.”

Rybakina akan berusaha untuk menewaskan Sabalenka buat kali pertama dalam pertemuan kelima mereka pada hari Ahad, selepas tewas kepada pemain Belarus itu dalam final Terbuka Australia pada Januari.

“Ia bukan perlawanan yang mudah,” kata Rybakina. “Ia akan menjadi pada detik-detik cengkaman ini yang saya perlukan untuk bermain dengan lebih baik. Semoga sekarang ia akan mengubah skor antara kami.”

Grafik HK

Data Keluaran Hongkong

Togel Deposit Pulsa

Nomor Keluar SGP

Result SDY Hari Ini

Data Keluaran SDY